Raw Food Konsultation & Coaching

 

Telefon eller mail, du väljer!

Telefon eller mail, du väljer!

Du kan nu få direkt coaching av mig genom telefon och mail. Jag studerar samt arbetar och erbjuder mina erfarenheter & kunskaper när jag har möjlighet. Det jag kan hjälpa med är:

 • Allmänna frågor om Raw Food och livsstilen 80-10-10.
 • Övergång till högkolhydrat rå vegansk kost (Högenergi Raw Food).
 • Grundläggande näringslära och det viktigaste för träningen.
 • Det viktigaste för att få en god sömn.
 • Ta reda på vilken länk hos dig som är svagast.
 • Information om hur jag blev symtomfri från Morbus Chrons och coaching för detta.
 • Var man hittar de verktyg som behövs.
 • Och andra viktiga punkter för att lyckas nå det mål du är ute efter.

Lite om mig: Levande Föda och Raw Food Expert, Certifierad i Ann Wigmores läror, Var ägare av kursgården Levande Föda Kur & Kursgård Väddö AB. Är nu frilansare, raw food vägledare, och studerar för tillfället. Har utbildat nästan 300 personer under en 3-års period på Kursgården på Väddö mellan 2006 till slutet av år 2008. Jag har haft djupgående förläsningar över halva landet och varit med i TV. Varit aktiv inom hälsa och Raw Food sen 2005. Den Svenska 30 Bananer om Dagen drivs av mig och jag är även moderator på det internationella forumet 30 Bananas a Day.

Min inriktning är livsstilen 80-10-10, eller HCRV (High Carbohydrate Raw Vegan) som ger lättast övergång och innehåller den mest genuina och vetenskapliga informationen för att lyckas i längden.

 

Det bästa är att du skickar ett sms där du berättar vem du är och att du önskar coaching, så kan vi avtala en tid som passar oss båda två. Jag är främst nåbar mellan 09.00-18.00.

 

PRIS: 0:-, endast egen telefontaxa eller Comviq Kompis som är gratis då jag själv har Comviq.

Om du vill ha coaching eller konsultation via mail går det också bra.

 

TEL: 0739 754 753

MAIL: info@drjacob.se

 

2 thoughts on “Raw Food Konsultation & Coaching”

 1. Hej dr jacob.

  Jag har kört med raw food nu i över 1år nu, men inte hundra procent utan i omgångar som längst 40 dagar på 100% raw food. Jag har gjort juice fasta i 5 dagar som längst och vatten fasta i ca 3 dagar. Men vad jag inte kan släppa är att göra en chlorella fasta med alkiline vatten i 7 dagar. Vad tror du om det är det riskfritt?

  Mvh

  Andreas

 2. Hej Andreas!
  Jag rekommenderar inte att göra utrensningar, utan jag koncentrerar mig på det som fungerar i längden och det är att skapa sig ny livsstilsförändringar. Om du inte koncentrerar dig på att äta mer frukt och grönt kommer du bara att stampa på samma ställe utan att lära dig hur man lever hälsosamt. Man behöver inte göra utrensningar om man redan äter en hälsosam kost som består av hela mogna färska och gärna ekologiska frukter och grönsaker.
  Det ska inte vara riskfritt men det är inget farligt. Men att ständigt fast och göra utrensningar kan vara farligt så jag rekommenderar att inte göra det.

  Mvh // Jacob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Din bloggare om raw food