Om DrJacob.se

Ägaren av DrJacob.se är Jacob Heitmann.

Professionalitet: Levande Föda och Raw Food Expert, Certifierad i Ann Wigmores läror, Var ägare av kursgården Levande Föda Kur & Kursgård Väddö AB. Är nu frilansare, raw food vägledare, och studerar för tillfället. Har utbildat nästan 300 personer under en 3-års period på Kursgården på Väddö mellan 2006 till slutet av 2008. Jag har haft djupgående förläsningar över halva landet och varit med i TV. Varit aktiv inom hälsa och Raw Food sen 2005. 30 Bananer om Dagen drivs av mig och jag är även moderator på det internationella forumet 30 Bananas a Day.

Varför hemsidan har ett “Dr” är för att jag ibland kallas för “Den råa Jacob”. Jag kan komma med “rå” och obekväm information i mina inlägg. Varför jag skriver är i huvudsak för min egen skull som även för att få dig som läsare att alltid vara vaken, ifrågasättande och att tänka själv. Jag har alltså inga kvalifikationer, meriter eller referenser från ett doktorerande och skulle aldrig vilja ha det heller.

Om någon får för sig att kalla mig för Doktor Jacob kan jag iallafall meddela att ordet kommer från latinets ‘doctor’, som betyder ursprungligen lärare (av verbet ‘docere’ att lära). Mitt mål är att lära ut, utbilda och att intressera hur man sköter kroppen med träning, äta hälsosamt med frukt & grönt samt förebygga sjukdomar med smarta livsstilsval.

Din bloggare om raw food