Mr Organic Sweden

Nyheter: Glad vår allesammans! En ny fruktig omgång är planerad för en beställning på måndagen den den 26 mars till Norrtälje. När den nya beställningslistan kommer runt den 21 mars är det bara att använda beställningsblanketten eller skicka ett mail till info[at]drjacob.se. Tills vidare kan ni titta på den gamla beställningslistan av färskvaror nedan för att få ett hum av vad som kan erbjudas. Leveransen av varorna är beräknad till den 28 mars och man kan hämta sin beställning då, eller någon dag senare. Läs mer på Mr Organics facebooksida om du vill hålla dig uppdaterad.
Fruktbeställning

Få vad du vill ha till högsta kvalité!

Gemensamma inköp av ekologiska frukter & grönsaker!
Information

Jag har möjligheten nu att köpa in från Biodynamiska Produkter och vill ge er alla en möjlighet att komma och beställa. Min idé är att beställa 2-4 gånger i månaden men i början se hur mognadsprocessen av frukterna kommer att se ut och därmed kommer jag att meddela på Facebook och på 30BoD forumet när nästa inköp kommer att vara, med en ny inköpslista varje gång.Om vi är tillräckligt många kan vi få det fraktfritt och då blir det billigare.Jag måste beställa på måndag förmiddag och därför skulle det vara super om ni skickade in era önskemål innan söndag, i nödfall på måndag morgon.

Jag bor i Norrtälje och leveransen kommer att anlända till Arholmagatan 10. Så de som är intresserade är varmt välkomna att hänga på och hämta sina lådor med frukt och grönt. Det går även att dela på lådor om man inte vill ha så mycket av något. OBS: Se nyheterna högst upp för var och när de olika leveranserna anländer. 

Se länken nedan där jag kommer att uppdatera inför varje ny omgång. Jag kommer också att meddela här på facebook.

För er som är intresserade kan maila mig på: info@drjacob.se
Eller gå med i facebookgruppen och skriva där vad du vill ha.

Betalning kan ske via bank eller kontant, meddela hur ni vill göra i beställningsblanketten.

Fråga gärna om det är något jag har glömt. :)

Jag har planer på att fixa leveranser till Sthlm och andra städer i framtiden så man kan hämta sina varor där men till en början får det bli hemma hos mig i Norrtälje.

 

Jag har uppdaterat nästa veckans färskvaror i PDF-filen nedan och även torrvaror om man vill köpa frön/nötter/torkad frukt i excel-filen. Priserna är exklusive moms i listorna och det är 12% moms på frukt och grönt + eventuell frakt. Jag har även lagt till en excel-fil som ni kan använda för att lista vad ni vill ha och sedan skicka till info@drjacob.se. Om ni inte kan öppna excel-filer är det bara att göra en lista i mailen direkt till mig.

 

Beställningslista Färskvaror Vecka 6

Beställningslista Färskvaror Vecka 13


Beställningslista Torrvaror Vecka 6

Beställningslista Torrvaror 2012


Din beställningsblankett som du skickar till mig

Din beställningsblankett som du kan skicka till mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Din bloggare om raw food