fruits

Mr Organic Sweden – Gemensamma inköp

Gemensamma sambeställningar

Gemensamma inköp av ekologiska frukter & grönsaker!
Beskrivning
Klicka här för att komma till nyheter den senaste beställningenav färskvaror.

Klicka här för att komma till nyheter och den senaste beställningen av färskvaror.

Jag har möjligheten nu att köpa in från Biodynamiska Produkter och vill ge er alla en möjlighet att komma och beställa. Min idé är att beställa 2-4 gånger i månaden men i början se hur mognadsprocessen av frukterna kommer att se ut och därmed kommer jag att meddela på Facebook och på 30BoD forumet när nästa inköp kommer att vara, med en ny inköpslista varje gång.Om vi är tillräckligt många kan vi få det fraktfritt och då blir det billigare.Jag måste beställa på måndag förmiddag och därför skulle det vara super om ni skickade in era önskemål innan söndag, i nödfall på måndag morgon.Jag bor i Norrtälje och leveransen kommer att anlända till Arholmagatan 10. Så de som är intresserade är varmt välkomna att hänga på och hämta sina lådor med frukt och grönt. Det går även att dela på lådor om man inte vill ha så mycket av något.

Se länken nedan där jag kommer att uppdatera inför varje ny omgång. Jag kommer också att meddela här på facebook.

För er som är intresserade kan maila mig på: info@drjacob.se
Eller gå med i facebookgruppen och skriva där vad du vill ha.

Betalning kan ske via bank eller kontant, meddela hur ni vill göra i beställningsblanketten.

Fråga gärna om det är något jag har glömt. :)

Jag har planer på att fixa leveranser till Sthlm och andra städer i framtiden så man kan hämta sina varor där men till en början får det bli hemma hos mig i Norrtälje.

 

Jag har uppdaterat nästa veckans färskvaror i PDF-filen nedan och även torrvaror om man vill köpa frön/nötter/torkad frukt i excel-filen. Priserna är exklusive moms i listorna och det är 12% moms på frukt och grönt + eventuell frakt. Jag har även lagt till en excel-fil som ni kan använda för att lista vad ni vill ha och sedan skicka till info@drjacob.se. Om ni inte kan öppna excel-filer är det bara att göra en lista i mailen direkt till mig.

 


Beställningslista Torrvaror Vecka 6

Beställningslista Torrvaror 2012


Din beställningsblankett som du skickar till mig

Din beställningsblankett som du skickar till mig

Klicka här för att komma till den senaste beställningen.

Klicka här för att komma till den senaste beställningen.

3 thoughts on “Mr Organic Sweden – Gemensamma inköp”

  1. Å Hva du har ett vart hjerte,skal se på det mer,når jeg drar hjem til Karlstad:)Tack for möyligheten Jacob! <3

  2. Ingen orsak! Just nu blir det bara i Norrtälje men det ska inte ta allt för lång tid innan det kan göras möjligt i andra städer. :) Vi får se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>