30bananer1

Nytt svenskt och fettsnålt raw food nätverk

Det är sent men har varit en intressant kväll för oss. Efter att ha insett att det inte finns några bra informationssidor om just LFRV (Låg-Fet Rå Vegan) eller 80/10/10 tog jag mig friheten att starta upp det här nätverket:

30 Bananer om Dagen.

Som vissa förstår kommer namnet “30 Bananer om Dagen” från det redan existerande internationella www.30bananasaday.com. Men detta är inte helt igenom en rip-off, utan mer en inspirationskälla från Freelees och Durianriders fantastiska jobb att sätta en sån hälsosam livsstil på världskartan.

Men på 30BoD kan vi faktiskt bidra med vår nordiska synvinkel på en fruktbaserad kost och egna erfarenheter för att göra detta till en bekvämare resa till det mål vi har satt upp. Sen att läsa tung facklitteratur och slang från alla världens hörn kan vara förvirrande och därför se till att detta smetas ut på ren lättförståelig svenska.

Så nu tar vi det lugnt, jag och den fantastiska fotografen Miri. Hjälpsam som jag är fanns det inte mycket jag kunde hjälpa till med under fotosessionerna, utkastad från köket när hon skulle fotografera blev en självklarhet. Hon har även designat färgerna på hemsidan efter att jag har förgäves (och katastrofalt) försökt på mig en färgsättning. Jag som tycker att ill-grönt och gult inte är… fult. :) Tack!
Jag hoppas ni vill växa med oss och bidra till den bästa LFRV-nätverkssidan Sverige någonsin sett på internet.

// Jacob Heitmann

3 thoughts on “Nytt svenskt och fettsnålt raw food nätverk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>